Friday, September 3, 2010

Da tak lame daa... sob2..:'(




Assalamualaikum...
lamanya aku tak update blog ni..

maklumla, kat rumah takde internet..

ni pown bukak kat ehem2.. haha..

nak gi cc susah..


sebenarnya, nak bagitau kat korang..


aku da tak lame daa dok kat MALAYSIA..


semalam aku gi pre departure MARA..


dapat duit banyak, seronok... hehe.. takdela..


pastu, waktu nak umumkan flight, pegawai MARA tu cakap la..


"15 hb September 2009, fligt jam 1.30 pagi waktu MALAYSIA, group yang akan bertolak ialah sume student KOLEJ TEKNOLOGI TIMUR n separuh student KOLEJ SHAHPUTRA"


waaaaaaaaaaa...


kitorang set2 KTT ni menjerit..


adush, nape awal sangat...:-(


bukan ta nak gi tapi awalnye... hurm...


sdey3...:'( sob3..


takpela, nak wat cane an..


redha2... ada hikmahnya FARIS...


keyla, nanti aku ada peluang aku update lagi blog aku nie..


cian blog aku.. hehe..


insyaALLAH, da sampai MESIR nanti aku akan selalu update..


ma'a salamah jami'an..:-)


ha asyufaku tani insyaALLAH..


see u again...


tata~~~~














4 comments:

aeisyah.yazeedah said...

study rajin2.
may Allah bless u :)

NABILAH YUNUS said...

wa3
ko jerit ke ?
tp en suffian pndai psiko o0..
mule2 kate ikip dulu ngan shahputra
tetibe tukar plak...adeyh -.-"
redah + pasrah
inshaAllah ade hikmahnye...
jmpe aa nnti kt klia =)

zuhdi farhan said...

eja flight salah
haha~

:: the melody of lyfe :: said...

ta mo sdey la.. kne epy2 taw..
blaja sungguh-sungguh ye..
jd doktor yg berjaya..
gud luck gud luck gud luck
DR FARIS.. chaiyok chaiyok!!

"DR FARIS ZULKIFLI
PENGARAH INSTITUT JANTUNG NEGARA"

ingat lagi ta??
hehehe

Post a Comment